• Καλωσορίσατε!
  Η μεγάλη συνάντηση των Νοσηλευτών στη Θεσσαλονίκη!
 • 7 - 10 Μαΐου 2015
  Η κορυφαία διοργάνωση, για τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση των ανθρώπων που συμμετέχουν ενεργά στην παροχή Νοσηλευτικών Υπηρεσιών από όλη την Ευρώπη, την προβολή της γνώσης, της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και των καλών πρακτικών
 • Γνώση, Αναψυχή & Πολιτισμός
  Το Συνέδριο - Θεσμός για τους Νοσηλευτές στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μετακίνηση με Λεωφορείo

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 8ου Πανελληνίου και 7ου Πανευρωπαϊκού Επιστημονικού & Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου, η Ε.Ν.Ε. θα μισθώσει λεωφορεία από διάφορες πόλεις της χώρας για την μετακίνηση των συμμετεχόντων από την πόλη διαμονής τους στη Θεσσαλονίκη, στα ξενοδοχεία των πακέτων διαμονής, και την επιστροφή τους.

Οι αφετηρίες των λεωφορείων είναι οι εξής: Αθήνα και Πάτρα.

Οι επιπλέον πόλεις ενδιάμεσοι σταθμοί οι οποίες θα εξυπηρετηθούν είναι: Αγρίνιο, Άρτα, Ιωάννινα, Λαμία, Λάρισα.

Η πρόθεση μετακίνησης με λεωφορείο δηλώνεται μέχρι τις 30 Απριλίου 2015 στη γραμματεία του συνεδρίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.

Η Περίοδος Υποβολής Ολοκληρώθηκε.

 • Η καταβολή του τιμήματος, θα γίνεται την στιγμή της επιβίβασης με μετρητά. Η διαδικασία αυτή προτιμάται, γιατί σε περίπτωση που τελικά δε συμπληρωθεί ο αναγκαίος αριθμός επιβατών και το λεωφορείο δεν μισθωθεί, να μην υπάρχει δυσχέρεια επιστροφής των χρημάτων με τραπεζικά εμβάσματα.
 • Η μίσθωση των λεωφορείων για κάθε διαδρομή θα γίνει εφόσον υπάρχει ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός 30 επιβατών.
 • Στην περίπτωση που δεν καλυφθεί ο απαιτούμενος αριθμός επιβατών για κάποια διαδρομή, οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται εγκαίρως.
 • Στο κόστος μετακίνησης περιλαμβάνεται η μετάβαση από κάθε πόλη στη Θεσσαλονίκη, στα ξενοδοχεία διαμονής και η επιστροφή.

Στην περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας είτε στέλνοντας e-mail στο travel@enne2015.gr ή τηλεφωνικά στη γραμματεία του Συνεδρίου.